Nyheder

Jord, giv mig vinger

I foråret 2022 udgiver Forlaget Læselyst Bente Høeghs ungdomsroman “Jord, giv mig vinger”, der handler om at forstå, definere og stå ved, hvem man er. Romanen følger to unge mennesker, Rebecca og Mihai, der forelsker sig i hinanden, men måske alligevel ikke passer sammen.

Bente Høegh er født i 1949 og uddannet bibliotekar. Er under stadig videreuddannelse som forfatter og stræber efter at udvikle sit forfatterskab bl.a. ved at skrive i forskellige genrer og både til børn, unge og voksne. Har tidligere udgivet romanen “Alvilda” (Turbine, 2012) for børn, digtene “De lever af vores længsler” (Kvindetryk + Samlerens Bogklub, 1979) og “Se dig omkring blandt herreløse planeter” (Attika, 2018). Medlem af Dansk Forfatterforening og online-fællesskabet Forfatterhouse. Bor på Frederiksberg.