Nyheder

1. klasses ros fra 3. klasse

På Auraskolen i Hjerting har nogle elever i 3. klasse læst Georg Græsholts børnekrimi KLIMAREJSEN som frilæsningsbog. Her er et par anmeldelser fra læserne:
MIN BOGANMELDELSE #1
Bogen handler om en 5. klasse med børn, der vinder en konkurrence. Det var så meningen, at de her børn skal på en spændende ekspedition til Norge og Sverige, men nogen havde løjet og pludselig skulle de en tur til Cypern. På turen oplever børnene mange spændende ting og til tider er bogen også lidt uhyggelig. Mange af de ting der sker i bogen kan man også høre om i fx. Ultra Nyt – så alt det der skete i bogen kunne godt ske i virkeligheden.
Jeg synes, at det er en god bog. Den er spændende fordi der hele tiden sker mange ting. Man sidder aldrig og venter på det næste, men hjernen bliver taget fra sted til sted. Jeg elskede, at Katrine, bogens hovedperson, ikke turde flyve – det gør jeg heller ikke. Men alligevel overvandt hun frygten – og det har jeg også gjort. Jeg kunne godt lide billederne, de er med til, at man i hovedet kan forestille sig hvad der sker.
Jeg vil give bogen 4,5 ud af fem stjerner
(pige slut 3.klasse)
MIN BOGANMELDELSE #2
Bogen handler om en helt almindelig klasse. Og så alligevel ikke. Det er en klasse med rigtig kloge børn, som vinder en klima-konkurrence. Klassen flyver af sted til Cypern og oplever vilde ting. Jeg lagde mærke til, at starten af bogen var meget spændende og dragende. Vi har bussen der kører hurtigt af sted – men personen der kører er IKKE buschauffør. Han kører baglæns ned af en rampe – med alle børn på bussen!! De var fanget. Bogen har alt det, der gør en bog god for mig. Den har kidnapning, fart og spænding – og hele tiden en ’Øh wow, hvad sker der følelse’, på den gode måde.
4 ud af fem stjerner
(dreng slut 3.klasse)