Nyheder

4 x 5 stjerner til ungdomsroman

På saxo.com/dk får Bente Høeghs ungdomsroman fem ud af fem stjerner af de fire anmeldere, der har skrevet om bogen. Mindst to af anmelderne er selv unge:

“Fantastisk ungdomsroman! Super god og velskrevet roman, som berør nogle yderst relevante emner såsom teenage-forelskelse, identitetsdannelse og kulturmøder. Jeg ville anbefale alle unge at læse bogen.”
5 stjerner.
Noah E

“Rigtig god bog med en virkelig interessant handling. Som læser kommer man ind på en fantasifyldt vandring men alligevel en realitetsnær historie. Derudover er den også fyldt med mange ungdoms relaterende emner som kærlighed og møderne med forskellige kulture og relevante problemer. En bog med et let forstående og godt skrevet sprog. Kan virkelig anbefales! – Rasmus, 15 år”
5 stjerner.
Rasmus.

“Tak for en god, virkelig velskrevet bog med fart over feltet, man bliver trukket videre gennem handlingen, det er godt. Kan varmt anbefales!”
5 stjerner.
Anonymous_NickName

5 stjerner.
Berit E