Klimarejsen

199,95 kr.

Af Georg Græsholt

Så er det nu, tænker hun. Og svinger sig ud af døren og videre op på udliggeren. Hun står et øjeblik helt stille for at indstille sig på farten. Så sætter hun i løb ud mod enden af kranens lange arm. Der er langt ned. Men på en mærkelig måde føler hun sig mere i sikkerhed herude end i førerhuset, nu hvor de to andre er på vej …

Katrine vinder sammen med sine kammerater i 5. klasse en konkurrence i klimaopfindelser. Præmien skulle have været en klima-ekspedition i elbus rundt i Sverige, Norge og Finland. Men den nye regering er mere optaget af at passe på pengene end på klimaet og sender i stedet børnene på en billigrejse til Cypern. Det kommer der en noget anderledes tur ud af.

“Klimarejsen” er en aktuel krimi for børn i alle aldre – om klima, krig, børneslaveri, rejsefeber og meget andet.

Georg Græsholt har udgivet tre andre bøger i samme serie som Klimarejsen. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Bogen findes også som e- og lydbog.

Beskrivelse

Læs Birte Strandbys anmeldelse af “Klimarejsen” i Bogvægten.dk her.

Se er reklamevideo om “Klimarejsen” her.

“Det er spændende fortalt uden at blive for uhyggeligt, da tonen er holdt let og sjov.” Sådan skriver Bente Høegh i sin anmeldelse af Georg Græsholts børnekrimi “Klimarejsen”. Hun fortsætter: “Bogen vil først og fremmest være spændende og underholdende, men bringer på en naturlig måde både facts om Cypern, udregning af CO2-regnskab m.m. og om følelser ved skilsmisse og forskelle på at bo i storby og landsby. Og den er ikke uden holdninger.”
Bente Høegh konkluderer, at “det en anbefalelsesværdig, positiv og letlæst bog med dejlig stor typografi. Den kan formentlig fange mange også ikke så læseinteresserede børn.”
Anmeldelsen kan læses her i sin helhed.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Forfatter

Illustrator

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klimarejsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *