Havet og ingenting

199,95 kr.

Af Claus Grymer

”Hun nød at sprede latter. Det var, som om den atmosfære, hun skabte omkring sig, kaldte glæden frem. Den kom, fordi hun fik den til at føle sig hjemme. Sådan føltes det.”
Fra novellen ”Taknemmelighed”.

En mor, der skammer sig over sin søns stammen – en lykkelig mand, der ikke tør glæde sig – en selvudslettende teateranmelder – en besøgsven til en demensramt forfatter – en anden succesrig forfatter, der gør status over sit liv – et livstykke, der skaber glæde omkring sig – en sorgramt kvinde, der vover at gribe kærligheden igen.
Disse og flere andre personer møder læseren i Claus Grymers både sørgelige og smukke novellesamling om livets store udfordringer og gaver.

”Havet og ingenting” er illustreret af Lene Hygum, der har en fortid som psykolog, men nu bruger sin tid på at tegne og male.

150 sider, hæftet.

Bogen fås også som e- og lydbog.

Beskrivelse

“Øjenåbnere ind i de skjulte afkroge i læserens eget sind.”
Sådan beskriver Kirsten Krog novellerne i Claus Grymers “Havet og ingenting”. Overordnet skriver Krog således om samlingen: “Med en særegen indsigt i menneskesjælens krinkelkroge, med syn for detaljen og med en kunstnerisk mestring af sproget beskriver forfatteren, hvordan relationerne mellem mennesker er komplicerede og sommetider sårende men samtidig smukke og bevægende.” Hele anmeldelsen kan læses her.

Læs mere om Claus Grymer her.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Forfatter

Illustrator

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havet og ingenting”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *