Samtaler med Gud

249,95 kr.

Af Simon T. L. Stubkjær

”Samtaler med Gud” er primært skrevet til brug i kirken. Hver gudstjeneste året rundt indledes med en indledningskollekt; en bøn, der åbner tilhørerens stemning mod de tekster, som er knyttet til dagen og derudover løfter en flig af sløret til det, som skal forkyndes i prædikenen.
”Samtaler med Gud” indeholder nye indledningskollekter til alle søn- og helligdage i en toårig periode; altså til både 1. og 2. tekstrække.
Simon Talbo Linneberg Stubkjær, der er sognepræst i Kalvslund, Obbekær og Sct. Catharinæ Kirke i Ribe, lader et ”vi” henvende sig til Gud i kollekterne. Vi’et er både individuelt og kollektivt. Det peger ikke på en bestemt menighed eller et bestemt individ, men skaber en umiddelbar genklang hos tilhørerne i enhver kirke.
Selvom ”Samtaler med Gud” er skrevet til gudstjenestelig brug, kan bogen også benyttes som en andagtsbog. Hvad enten man har planer om at gå i kirke eller ej, kan man hver søn- og helligdagsmorgen læse kollekten og dagens bibeltekster som en start, der giver eftertanke til resten af dagen.

Beskrivelse

138 sider, hardback.

I sin anmeldelse af “Samtaler med Gud” i Præsteforeningens Blad, 36/2023, skrev Irene Christina Lindegaard bl.a.: “Jeg vil anbefale Samtaler med Gud af to årsager. For det første giver den inspiration til arbejdet med gudstjenesten. Hver bøn slår en stemning an, griber fat i tema og nøgleord, som måske kan være til inspiration ind i prædikenen. For det andet er bogen et resultat af en kollegas mange timers arbejde ved skrivebordet”

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Forfatter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samtaler med Gud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *