Fra kanten om kernen

249,95 kr.

Af

67 præster i Ribe stift har med afsæt i hver sin søn- eller helligdagstekst skrevet en refleksion, som tager afsæt i noget lokalt, f.eks. et kunstværk, en historie eller et menneske. På den måde bringes læseren rundt i Ribe stift og får indblik i de mange sjove, spændende og tankevækkende fortællinger, som kirkerne og sognene indeholder. Desuden beskæftiger refleksionerne sig med tvivl og tro, fortvivlelse og kærlighed, opgivelse og håb, modgang og medgang, ensomhed og fællesskab.
“Fra kanten om kernen” er en rigt illustreret bog til den læser, der gerne vil inspireres til et besøg i en af kirkerne, eller bare vil læse en kort udlægning af dagens tekst, samt til den præst, der mangler inspiration til næste prædiken.
Fra kanten om kernen” er skrevet fra det, der er blevet kaldt udkanten af Danmark, om den kerne, der ikke er betinget af, hvor man bor og lever.

 

Beskrivelse

159 sider, hardback.

Birthe Rønn Hornbech har anmeldt bogen på kirke.dk og slutter med disse ord: “Tilbage er der kun at sige ja og amen, og anbefale bogen til læsning i hele sin udstrækning. En glimrende julegave.” Læs hele anmeldelsen her.

Finn Feilan skriver skriver i Præsteforeningens Blad 6/2024 om “Fra kanten om kernen” bl.a., at bogen både kan “bruges til at introducere søndagsteksterne og til at finde detaljer om Ribe Stift.”

Yderligere information

Vægt 0,7 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fra kanten om kernen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *