Min dør står åben til evigheden

224,95 kr.

Af Claus Grymer

I ”Min dør står åben til evigheden” skriver Claus Grymer om at have kræft. Han skriver om sygdommens barske realiteter, men også om de døre, som sygdommen åbner, hvorved der kastes et helt nyt lys ind over livet.

”Kræften er i mig. Det samme er min længsel efter livet. Døden søger mig. Også med sit lys. Allerede nu har mine dage det i sig. Og ind imellem – trods sygdommen – blinker glæden som en stjerne i mit mørke. Min fjerne og nære fortrolige. Jeg hvisker til den om natten. Hvisker til Gud.”

Et udvalg af billedkunstner Maja Lisa Engelhardts værker ledsager teksten i ”Min dør står åben til evigheden”. Forsidebilledet er også af Engelhardt.

“Min dør står åben til evigheden” er en selvstændig fortsættelse af den stærkt anmelderroste “Ad snoede veje – Om at finde hjem”.

Beskrivelse

Steffen Gordon Nielsen fra DBC har skrevet en særdeles rosende lektørudtalelse om “Min dør står åben til evigheden”. Han skriver bla.:
“Tonen er melankolsk og reflekterende, men stadig livsbekræftende og gribende, når Grymer åbenhjertigt fortæller om sin sygdom og tro.”

Et andet sted i udtalelsen skriver han: “For læsere af eksistentielle livsbetragtninger eller dem som er ramt af alvorlig sygdom.”

I “Udfordringen” skriver Kirsten Krog i sin anmeldelse af “Min dør stå åben til evigheden” bl.a.: “Det sker en enkelt gang imellem, at jeg læser en bog, der virkelig berører mig. Ikke bare en bog med et smukt sprog, en god handling eller gode pointer, men én, der rammer de dybeste strenge i mig og sætter ord på noget, jeg ikke selv har ord for. Claus Grymers nye bog ”Min dør står åben til evigheden” er én af dem.” Anmeldelsen slutter med ordene: “En anmeldelse formår ikke at yde denne bog fuld retfærdighed. Den må læses!”

Hele anmeldelsen kan læses her.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Forfatter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Min dør står åben til evigheden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *